Moduri mai bune de a avea o viață sănătoasă și fericită de prostată

0
1571
Moduri mai bune de a avea o viață sănătoasă și fericită de prostată

Menține un regim Alimentar Echilibrat. Acestea sunt cel mai probabil nu a favorizat componente de orice tip de masa, cu toate acestea, eco-friendly, frunze de legume sunt un bun primar pas spre o prostata sanatoasa. Aceste legume contin vitamine vitale, precum și antioxidanți care mențin tine-și, în special, prostata-sănătos și echilibrat. Deci caut ceva retete sanatoase, care au salata verde, spanac, gulii, precum broccoli pentru a face dvs. de prostata sanatoasa cină nemaipomenită.

În timp ce ești să-ți umpli farfuria cu aceste frunze ecologice, pentru a evita carbonizate carne. Acolo este considerat a fi o legătură între PhIP, o substanță chimică lansat atunci când carnea este carbonizat, și un pericol sporit de cancer. Nu sant bloc de soare, cu toate acestea nu ascund de lumina soarelui. Inadecvate lumina soarelui expunerea directă poate stimula într-adevăr riscul de a face celulele cancerului de prostata. Vom obține o mare de util vitamina D de la soare, precum și acesta este un mod minunat de a reduce riscul de cancer de prostata celule.

Sfaturi pentru păstrarea unei Prostate sănătoase

Sfaturi pentru păstrarea unei Prostate sănătoaseVitamina D ajută în plus ne menține sănătoase și echilibrate în alte moduri. Este bun pentru sanatatea inimii, și se menține rinichii precum și pancreatic sănătos. Celulele cancerului de prostata recomandări de screening sunt diverse bazându-se pe dacă rămâi într-un risc ridicat sau mediu de risc echipă. Dacă sunteți într-un grup de risc ridicat, trebuie să se gândească la obținerea testati pentru cancerul de prostata celule începând de la vârsta de 40 de ani. Tip, care sunt în condiții normale de pericol sunt motivați să ia în considerare proiectii începând de la vârsta de 55 de ani.

De sex masculin cu un pericol mai mare de instituire a cancerului de prostată constau în: Oamenii de origine Scandinave. Orice persoană care are 2 sau chiar mai mulți membri ai familiei care au fost diagnosticați cu cancer de prostată cellule. Incercari pot include un sistem electronic anal testare, precum și un antigen specific prostatic (PSA) din sânge de examinare. Dacă PSA examinare indică o mai sus-rezultat normal și, de asemenea, au avut de fapt o digitale normale anal test, s-ar putea fi o perspectivă pentru prostata wellness indicele de examinare!

Acest test de sange este similar cu PSA examinare, dar nu se furnizează rezultate cu o specificitate mai mare. Examinarea a fost aprobat de FDA în 2012, și, de asemenea, Johns Hopkins este doar una dintr-un cuplu de Americani centre clinice pentru a face testul de rutină. Există avantaje și dezavantaje pentru un cancer de prostata proiectii, și, de asemenea, decizia de a începe probe trebuie să fie făcut cu dumneavoastră medicale profesionale.

Potrivit Centrele pentru Controlul Bolilor și Prevenirea (CDC), celulele cancerului de prostata este una dintre cele mai tipice non-cancer de piele cu celule printre American, masculi si American celulele Canceroase Societatea estimează că mai mult de 180.000 de nou-nouț de cazuri sunt detectate în Statele Unite anual. Trecut pericolul de celulele cancerului de prostata, de o mai mare sau infectate de prostata poate, de asemenea, aduce problemele. Regele Scott Coffield, MD, urolog și profesor de chirurgie la Texas a&M University of Medicine, consumabile aceste sugestii pentru a păstra dvs. de prostata sanatoasa!

Ce are de prostata face, și ce probleme pot dezvolta? Prostata este o glanda– referitor la dimensiunea unei nuci– amplasat sub vezica urinara. Funcția sa principală este de a genera lichid care hrănește și protejează sperma. “Este un personalizat musculare, care funcționează imediat,” Coffield spus. “Acesta oferă, de asemenea, un amical de lichid masina de spermatozoizi pentru a accesa pentru a fertiliza ovulul la femeie.”

Sfaturi pentru o prostată sănătoasă

Sfaturi pentru păstrarea unei Prostate sănătoaseProstata case uretra, care se întinde de la vezica urinară la nivelul penisului și, de asemenea, vă permite pipi puseu de organism. O mai mare prostata, numit un hipertrofiei benigne de prostată (HBP), s-ar putea continua uretra precum și obstrucționarea urină circulație. 8 din 10 oameni sunt în pericol pentru această extindere benigna de prostata, care include imbatranire. Câteva dintre aceste amenințare aspecte nu poate fi oprit, dar există schimbări care pot fi făcute pentru a reduce pericolul de extindere de prostată și boli de prostata!

Vezi-ți de greutate … și fă-o mai devreme. Deoarece prostata este un muschi, cel mai bun mod de a mentine prostata sanatoasa este cu un mușchi-friendly dieta, precum și exercitarea. Și, deși o mulțime de băieți nu vă faceți griji despre prostata wellness până în anii lor de mai târziu, Coffield sugerează sanatos si echilibrat alegeri mai devreme.

“O viață sănătoasă și echilibrată, dieta, exercitii fizice regulate și, de asemenea, controlul greutății toate ajutoarele menține circulația sângelui la nivelul țesutului muscular și permite prostata să funcționeze cel mai bine,” Coffield menționat. “Este important să se ocupe cu mod sănătos și echilibrat de viață, atunci când ești mai tineresc pentru a menține avantajele ca tine de varsta.”

Rămase la o idee de greutate sau de viață mai puțin activ mod de viață poate duce la fluxul de sange obturate. Acest lucru poate provoca hipoxie, o lipsă de oxigen, precum și poate stimula pericol de disfuncție erectilă și celulele cancerului de prostata!

“Când sângele nu poate în mod eficient de călătorie, precum și de prostată, nu este o amenințare sporită de mutații genetice și, de asemenea, celulele cancerului de prostata,” Coffield adăugat. “Plimbandu-este un fel fantastic de exercițiu pentru viață lungă și, de asemenea, pot dezvolta noi membri vaselor. Regula este că dacă e bun pentru inima, beneficiaza de prostata.'”.

Măsuri pentru îmbunătățirea sănătății prostatei

Măsuri pentru îmbunătățirea sănătății prostateiFi mai activ sexual. Utilizarea constantă prostata prin sex poate, în fapt, mai mic pericolul de cancer de prostata. “Cercetări au recomandat culminând frecvență, împreună cu antrenament, aduce mai bine de prostata wellness,” Coffield adăugat. “Prostata este utilizat de-a lungul culminând, la fel de bine ca această utilizare poate ajuta menține glandei sănătos.” Ca o chestiune de fapt, o cercetare la Harvard află că băieții cu mai multe ejaculari frecvente avut o 33 la sută mai mic pericol de cancer de prostata, comparativ cu bărbații care au raportat mai puține ejaculari pe tot parcursul vietii lor.

Potrivit CDC, utilizare tigara rămâne cea mai mare evitabile pentru cauză de moarte și boală în Statele Unite ale americii, cu peste 480.000 de decese anual din cauza fumatului sau expunerea directă a folosit de fum. In timp ce sunteti cazat clar de țigară este necesar pentru sănătatea totală, este foarte important pentru sanatatea prostatei și wellness în mod special!

“De monoxid de carbon gaze din tutun se conecteaza la celule roșii din sânge până la celule trece,” Coffield spus. “Acesta scade de celule roșii de oxigen-capacitate de transport și, de asemenea, face mai greu pentru oxigen pentru a lua o excursie de-a lungul corpului, și în special cel de prostata.”. Fumatul de țigări în plus ridică pericol de hipoxie, precum și cantitatea de radicali liberi din organism. Radicalii liberi sunt atomi cu un ciudat soi de electroni, care sunt foarte receptiv și, de asemenea, poate provoca reacții în lanț format din genetica mutații precum și dezvoltarea de celule canceroase în organele– format de prostata!

În timp ce creșterea plan de dieta va cu ajutorul dumneavoastră generală de sănătate de prostată, sunt substante nutritive specifice care trebuie să fie incluse, dacă sunteți de a lua suplimentar măsuri preventive. Licopenul, o substanță chimică descoperite într-o serie de legume și fructe, este un antioxidant puternic, precum și poate stimula prostata sănătate și wellness. Remarcabil, Texas a&M studiu a arătat că sulforaphane, care este descoperit în legume crucifere cum ar fi broccoli si varza, poate împiedica creșterea celulelor cancerului de prostata.