Schimbați modul de administrare, reduceți riscul: Sfaturi pentru prevenirea diabetului

0
2062
Schimbați modul de administrare, reduceți riscul Sfaturi pentru prevenirea diabetului

Dacă diabetul de tip 2 au o boala contagioasa, a trecut de la cineva la o suplimentare, publice wellness oficialii ar spune cu siguranță suntem în mijlocul unei epidemii. Această grea boală este izbitoare o varietate tot mai mare de adulți, și cu ratele de creștere din copilărie, probleme de greutate, a venit de fapt să fie foarte frecvente în rândul tinerilor, în special în rândul anumitor grupuri etnice (de a descoperi mai mult despre diabet zaharat, inclusiv diferite tipuri de altă natură și, de asemenea, factori de risc).

Din fericire este că prediabet și de tip 2 diabet probleme sunt foarte ușor de evitat. Cu privire la 9 din 10 situatii in SUA poate fi evitat prin modul de viață modificări. Aceste ajustări pot, de asemenea, reduce șansele de a dezvolta boli cardiovasculare și unele tipuri de cancer. Cheia pentru evitarea pot fi venit până la 5 cuvinte: apleci și stai energic.

Modalități de a evita complicațiile diabetului

Modalități de a evita complicațiile diabetuluiStandarde pentru oprirea sau reducerea pericolului de a crea tip 2 diabet zaharat sunt de asemenea potrivite dacă aveți în prezent un diabet zaharat diagnostic. Realizarea unui sănătos și echilibrat in greutate, mananca un echilibrat de carbohidrați controlate de plan de dieta, și, de asemenea, obținerea de antrenament regulat toate de ajutor pentru a stimula controlul de zahăr din sânge. Dacă luați insulină medicina, ați putea avea nevoie practic de carbohidrati la o masa sau o gustare pentru a asigura o viață sănătoasă de glucoza din sange matrice.

Acolo poate fi, de asemenea alimentar unic, cererile pentru exercitarea, cum ar fi aducerea unui tratament pentru a se asigura că de zahăr din sânge nu merge în jos prea redus. Pentru un sprijin special în astfel de circumstanțe, descrie probleme cu diabet zaharat echipa de îngrijire, care sunt cele mai eficiente surse pentru manipularea fel de probleme cu diabet zaharat!

Excesul de greutate este solitar mai importantă sursă de diabet de tip 2. Fiind obezi crește oportunitățile de stabilire tip 2 diabet zaharat de șapte ori. A fi excesul de greutate te face 20 la 40 de ori mai susceptibile de a stabili diabet zaharat decât cineva cu un sănătos și echilibrat greutate. [1] Scadere in greutate poate ajuta în cazul în care greutatea este mai sănătos-intervalul de greutate. Vărsare de 7-10% din greutatea actuala poate reduce oportunitățile de a dezvolta diabet de tip 2, probleme în jumătate. Obține mutarea– și, de asemenea, închide televizorul.

Lipsa de exercițiu reclamă diabet zaharat de tip 2. [2] Funcționarea dumneavoastră țesuturi musculare mai frecvent și făcându-le să lucreze mai mult crește capacitatea lor de a face uz de insulină și, de asemenea, absorbi glucoza. Acest lucru pune mai putin stres si anxietate pe insulino-a face celule. Deci schimb doar câteva dintre sit-time pentru a se potrivi în timp.

Lungi crize de cald, transpirat de exercițiu nu sunt esențiale pentru a obține acest beneficiu. Constatările de Asistente medicale Inregistrate de Wellness Studiu de Cercetare și, de asemenea, Profesioniștii din domeniul Sănătății Follow-up studiu de Cercetare sugerează că mersul pe jos rapid pentru o jumătate de resurse umane pe o bază de zi cu zi reduce amenințarea de a stabili tip 2 probleme cu diabet zaharat, cu 30%. [3,4] în Plus, în ultima vreme, Negru Doamnelor Sănătate studiu de Cercetare a raportat similare diabetul-prevenire avantaje pentru viguroase de mers pe jos de mai mult de 5 ore în fiecare săptămână. [5] Această cantitate de exercițiu are o selecție de diverse alte avantaje, de asemenea. Precum și, de asemenea, o mai mare cardiovasculare și, de asemenea, alte beneficii pot fi atinse de nici mai mult, și în plus intens, exercitii fizice!

Pași simpli pentru prevenirea diabetului

Pași simpli pentru prevenirea diabetuluiTv-vizionarea pare a fi un special-în detrimentul fel de lipsa de exercitiu: la Fiecare 2 ore petreci se bucură de TV în loc de a căuta ceva mult mai activ crește oportunitățile de a dezvolta diabet zaharat de 20%; aceasta îmbunătățește, de asemenea, amenințarea de boli cardiovasculare (15%) precum și moarte subită (13%). [6] mai mult oameni de televiziune bucurați-vă, mai probabil acestea sunt de a fi supraponderali sau obezi, și, de asemenea, acest lucru pare să explice componenta de vizionare TV-diabet link web. La dieta nesanatoasa modele conectat cu vizionarea TV s-ar putea de asemenea explica câteva de acest parteneriat.

Adaugă diabet zaharat de tip 2 la lunga lista de probleme de sănătate asociate cu fumatul. Fumătorii sunt de aproximativ 50% mai multe sanse de a stabili probleme cu diabet zaharat decât nefumătorii, și grele fumătorii de țigări au un mai mare amenințare. Lumină modestă a consumului de alcool!

Dovezi are, de fapt, continuu legat moderat de alcool de utilizare redus cu amenințarea de boli cardiovasculare. Exact în același lucru poate deține adevărat pentru tip 2 probleme cu diabet zaharat. Cantitati modeste de alcool– cât mai mult de o băutură pe zi pentru femei, până la 2 băuturi pe zi pentru bărbați-crește eficiența insulinei la obținerea glucozei în interiorul celulelor.

Și unele studii arată că modeste consumul de alcool scade pericolul de diabet de tip 2. [1, 34-39], dar consumul de alcool in exces, de fapt ridică amenințare. Dacă ai deja bea alcool, truc este de a păstra dvs. de utilizare în modesta matrice, ca și cantități mai mari de alcool ar putea spori diabet amenințare. [40] Dacă nu bea alcool, nu există nici o cerere pentru a începe-puteți obține aceleași avantaje de scădere în greutate, exercitarea în plus, și, de asemenea, transformarea consumatoare de modele!

Diabetul de tip 2 este cea mai mare parte pot fi prevenite prin a lua o serie de pași simpli: păstrarea în greutate controlată, exercita o mult mai mult, a manca o dieta sanatoasa, la fel de bine ca nu fumatul. Totuși, este clar că frica de acțiuni de modificare nu poate scadea total asupra indivizilor. Familii, școli, puncte de lucru, doctor, comunități, mass-media, sectorul alimentar, și guvernul ar trebui să interacționeze pentru a face sănătos selecții simple alegeri. Pentru link-uri la standarde bazate pe dovezi, înregistrări de cercetare, precum și alte surse pentru activitate, vizitați pagina noastră de prevenire a diabetului zaharat de instrumente.

Cum să preveniți complicații ale diabetului

Cum să preveniți complicații ale diabetuluiPierde greutate suplimentară. Se apropie de un sănătos și echilibrat greutate sida regla cantitatea de zahar din sange. Dumneavoastră medicale profesionale, un dietetician, precum și un fizic de fitness instructor poate obține ai început pe un plan care va beneficia. Verificați de zahăr din sânge grad cel puțin de două ori pe zi.

Este în intervalul recomandat de către medicul dumneavoastră? În plus, scrie-l în jos astfel încât să puteți urmări progresul și să observăm cât de alimentare și sarcină influența grade!

Obține A1c sânge examene pentru a descoperi tipic de zahăr din sânge pentru ultimii 2 la 3 luni. O mulțime de oameni cu natură 2 probleme cu diabet zaharat trebuie să du-te pentru o A1c de 7% sau reduse. Adresați-vă medicului dumneavoastră exact cum de obicei, aveți nevoie pentru a obține un A1c de examinare.

Urmăriți carbohidrati. Știu cantitatea de carbohidrati pe care le consuma precum si exact cum de obicei le au. Gestionarea carbohidrati poate ajuta menține de zahăr din sânge controlat. Alege bogate in fibre, carbohidrati, cum ar fi mediu-friendly legume, fructe, fasole și boabe întregi. Controlul tensiunii arteriale, a colesterolului și a trigliceridelor. Diabetul face boli de inima mai probabil, astfel încât să păstreze un ochi pe aproape tensiunii arteriale și a colesterolului. Vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la menținerea colesterolului, trigliceridelor si a tensiunii arteriale sub control. Ia medicamente cum a sugerat!