Modalități de a pierde în Greutate: Sfaturi rapide, ușor

0
2154
Modalități de a pierde în Greutate Sfaturi rapide, ușor

Luptă pentru a pierde în greutate și, de asemenea, sa se mentina? Am cerut șapte dieteticienilor pentru izolare crucial de reducerea de greutate sfat ele arată pacienți. Orice dieta ai alege, precum și diferite regimuri de dieta poate ajuta să reduce greutatea– nu se predea pentru că veți obține prea foame. “Foamea este un motiv pentru care multe persoane nu rămânem la o ardere a grasimilor se pregătească pentru mai mult de câteva săptămâni.

Atunci când mănânci mult mai puțin, celulele de grasime lansa mai mult de foame agenți hormonali, care stimulează foamea”, susține Zori Noe, RD, LD, CDE. “Mai mare de proteine, mai scăzute în carbohidrați planuri de masa sunt cele mai bune pentru reglementarea foamea și pofta de mâncare.” Atunci când aveți diabetici probleme, o dieta cu mai puțini carbohidrați (pâine, paste, orez, dulciuri, băuturi dulci, suc) de asemenea, este vital ca urmare a faptului că ai avea nevoie de mai puțină insulină. Care poate ajuta opri pofta de mancare, grasime spatiu de depozitare si cresterea in greutate.

Cele mai bune sfaturi pentru slăbit pe care le vei urma

Cele mai bune sfaturi pentru slăbit pe care le vei urmaSchimba carbohidrati rafinati, cum ar fi painea alba, covrigi, briose sau prajituri pentru masa de dimineata cu alimente bogate in proteine, cum ar fi ouă sau iaurt grecesc amestecat cu semințe de chia și, de asemenea, fructe de padure. Veți descoperi că tu stai fuller, și mai mult.

“Această abordare presiuni să renunțe la săraci carbohidrati (dulce, pâine albă, băuturi răcoritoare) precum și rămânem doar cu o calitate de top carbohidrati”, spune Kristin Kirkpatrick, MS, RD, LD. “Mai multe fibre în dieta dumneavoastră, mult mai bine!” Fibra ajută la îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge de control, ajută la reducerea colesterolului, precum și scade pericolul de boli cronice cum ar fi diabetul zaharat, cancer la intestine și, de asemenea, probleme cu inima.

Alimentele bogate in fibre includ legume (uscate fasole, linte), legume (varza de Bruxelles, broccoli, spanac, suc de fructe, cartofi minunat) precum și fructe (mere, fructe de padure, portocale, pere). Este simplu de a a obține descurajat atunci când te uiți doar la greutatea ta. “Accentul pus în loc pe a face mare de opțiuni de alimentare, se bucură de părți, precum și de lucru de rutină”, susține Anna Taylor, MS, RD, LD. “Dacă te duce cu aceste comportamente, scăderea în greutate va respecta, cu siguranță.”

Înlocuiți un obiectiv ca “pierde 2 kilograme pe săptămână”, în special cu mini-obiective, cum ar fi “consuma 1 cana de legume la cină”, “mers pe jos 20 de minute pe zi,” sau “să mențină o zi cu zi jurnal alimentar.” Dacă ești nemulțumit de progresul greutate la sfârșitul săptămânii, review cât de bine ai sta cu fiecare obiectiv. “Dacă te-am făcut sănătos și echilibrat modificări, felicitări!”, spune ea. “Dacă ai căzut scurt, întreabă-te de ce. Au fost obiectivele prea greu? Nu aveți nevoie de un puternic grup de sprijin? Este o barieră semnificativă în mijloc? După care, fie modifica obiectivele sau de a se concentra pe variabile pe care le poate controla.”

Încercarea de monitorizare fel de schimbări de viață, hrană, exercițiu precum și în greutate într-un jurnal. La fiecare sfârșit de săptămână, verifica pe care brand-obiceiuri noi merg bine precum și care au nevoie de mai mult de lucru. “Wellness este o călătorie pe tot parcursul vieții,” afirmă ea. Diferite de pierdere în greutate se apropie pentru a ajuta diferite persoane. Dar alimentele vegetale trebuie să fie structura de orice plan de dieta.

Se concentreze pe comportamente sănătoase, nu numărul pe scara

Se concentreze pe comportamente sănătoase, nu numărul pe scara“Cercetare puternic susține beneficiile pe bază de plante hrană abordări pentru arderea grasimilor, starea de prevenire, și starea generala de sanatate”, spune Brigid Titgemeier, MS, RDN, LD. “Dacă sunteți consumatoare vegetarian, paleo, bogate in grasimi, vegan sau pegan (un amestec de paleo precum și vegani), planul de dieta trebuie să fie alcătuită din o serie de alimente de pe planeta.” Asta sugerează că se bucură de oferte mare de non-amidon, legume cum ar fi broccoli, conopida, varza, castraveti precum și bok choy, precum și fructe, cum ar fi fructe de padure, mere și pere.

Alimente pe baza de plante consta dintr-o selecție de vitamine, minerale si fitonutrienti care ajuta la susținerea celule și, de asemenea, reduce umflarea, spune ea. Ei da în plus, fibre si apa, care ajuta chiar te simti mai plin. Atunci când clasifica alimentele ca fiind “mare” și “săraci” în mod natural de a se fixa pe produsele alimentare nu ar trebui să mănânce, dar, în general, încă tânjesc după … și, de asemenea, probabil va mult timp pentru mult mai mult atunci când acestea sunt în întregime liberă de restricții.

“Se concentreze mai degrabă pe selectarea dreptul de secțiuni de sănătos și echilibrat alimente 80 la 90 la sută din timp”, afirmă Jennifer Willoughby, RD, CSP, LD. “Că, împreună cu un sănătos regim de antrenament, poate avea ca rezultat de lungă durată în greutate de management de succes. Și, de asemenea, unele frunze se agită zonă să se bucure de distracție alimente ocazional fără a simți rușine sau de amărăciune.”

Atunci când se ocupă cu copii, ea îi instruiește care opțiunile sunt mult mai bine și, de asemenea, cu siguranță va sustine corpurile lor mai bine, în loc de oferindu-le listele de alimente să consume, precum și produsele alimentare pentru a evita complet. Senzatii de regret de a consuma alimente interzise pot bulgăre de zăpadă în nesănătoase sentimentele în anii copilăriei, adolescenței și chiar la maturitate, ea membre.

Toate caloriile nu sunt produse echivalente. “Dacă planul de dieta constă, în general, de zahăr, grăsimi saturate/trans precum și de sare … fiecare dintre care poate fi foarte captivant-puteți crea constant dorințele de gros, de înaltă calorii alimente cu puține alimentare în valoare”, spune Julia Zumpano, RD, LD. “Acest lucru duce la excesul de calorii și, de asemenea, cresterea in greutate sau lipsa capacității de a pierde in greutate.”

Cheltuiți-vă caloriile cu înțelepciune

Cheltuiți-vă caloriile cu înțelepciuneMananca alimente care sunt bogate în masa de proteine sănătoase, sănătos și echilibrat de grăsimi, precum și fibre, și, de asemenea, te vei simți cu adevărat satisfăcut pe tot parcursul zilei și va obține rareori pofte. Acest lucru va ajuta cu siguranță să mențină un grad redus de calorii, ceea ce va duce la pierderea in greutate.

Planificarea în avans chit că “a obține ceea ce vezi” panica care apare atunci când te aștepți să pregătească cina, până când ți-e foame la ora 6 p. m. Terifiant până la cină pe zbor este cel mai probabil să aducă mult mai puțin sănătoși, mai mare de calorii selecții la masa ta. Atunci când stai jos pentru cină în seara asta, intenționez ce vei mânca la cină mâine. “E mult mai ușor să faci atunci când nu ți-e foame”, afirmă Andrea Dunn, RD, LD, CDE.

“Acest lucru, de asemenea, vă oferă timp pentru a lua ceva de la congelator, legume felie de tonite pentru a pune în crockpot mâine dimineață, și întrebați care membru al familiei va fi cu siguranță acasă pentru cină. Dacă încerci să renunțe la câteva kilograme rapid, aceste specialist idei cu siguranță va face simplu pentru tine de a pierde in greutate rapid.