Iată câteva sfaturi pentru construirea unei relații sănătoase

0
1442
Iată câteva sfaturi pentru construirea unei relații sănătoase

Toate perechile au diferite unități sex, preferințe sexuale, răsturnări de situație, și, de asemenea, un gust. Acest lucru face plăcută, și, uneori dur, pentru a descoperi un ritm care funcționează. Având o viață sănătoasă și echilibrată legătură sexuală presupune mai mult decât a fi intim cu regularitate sau a ajunge la orgasm. Simțindu-se în siguranță, încrezător, precum și iubit sunt toate aspecte care contribuie la a avea un superb legate de sex relație.

Descoperirea ideal psihologice precum și echilibrul fizic cu partenerul tau este un motiv pentru a sărbători. În plus, nu este ușor să descoperi pe cineva care place orice nevoie, și, de asemenea, din pat. Demonstra dragostea precum și încredere. Având sexuala satisfacatoare este esențială pentru o viață sănătoasă și echilibrată pe sexe legate de conexiune. Ambii parteneri trebuie să pună în mod constant în efortul de a vedea diverse alte are un îmbucurător legate de sex, experiență și trebuie să depună eforturi pentru a face un alt punct culminant.

Modalități de a avea o relație sexuală sănătoasă

Modalități de a avea o relație sexuală sănătoasăCând tu și partenerul tău au un excelent căsătorie, care mișună cu dragoste, afecțiune, și, de asemenea, de fond, se convertește în cameră. Partenerul tau are nevoie pentru a face sa te simti sexy, plăcut și apreciat atât în și dincolo de viața ta sexuală. Mulțumit perechi ar trebui să fie de a face dragoste în mod regulat pentru a menține o conexiune minunat. Rețineți că, având o excelentă relație sexuală nu înseamnă că aveți nevoie pentru a face dragoste toată săptămâna. Dacă tipice legate de sex regulat înseamnă a fi intim cât mai curând o săptămână sau doar în week-end breaks, asta e fantastic. Pur și simplu a vă asigura că sunt singuri în mod regulat.

Legate – cu care se Confruntă Probleme în Obținerea unui Orgasm? Aici e Ce să Fac. Este important să se ia parte la intim sarcina cu partenerul tău, atât mental cât și fizic. Având satisfacatoare de sex cu partenerul tau in mod regulat, vă extindeți mai bine cu fiecare alte și de a consolida, de asemenea, legătură psihologică. Sexul, de asemenea, vă permite să de-stres și să mergem de restricții.

Mai ușor de susținut decât de făcut, nu? A fi siguri, este esențial de a fi de fapt în măsură să elibereze precum și valoarea parteneriatului sexual. Atunci când te simți cu adevărat plăcut la fel de bine ca și apreciat de către partenerul tau, te vei simti mult mai liber și spontan în paturi. Nu sunt jenat de corpul tau sau orice fel de zgomote care ar putea avea loc pe parcursul a face dragoste din cauza faptului că ai încredere în partenerul tău. Acest lucru sugerează a fi împreună cu luminile aprinse, complet dezbrăcat!

Nu pe cale de dispariție de către partener fosta iubita. Invidia este firească în parteneriate. În plus, dacă-ți iubești partenerul te cu greu să-și imagineze ele fiind intim cu altcineva. Cu toate acestea, nu este sănătos și echilibrat invidie și, de asemenea, de dorit invidie.

Fiind într-o încântat legate de sex relație sugerează că nu sunt amenințate de către partenerul tau de ex sau ce viața lor sexuală făcut uz de a fi. Mai degrabă, sunteți sigur că vă și, de asemenea, partenerul tau iubiți unul pe altul precum și apreciez timp singur cu fiecare alte!

Menține o dietă pentru o viață sexuală sănătoasă

Menține o dietă pentru o viață sexuală sănătoasăDacă partenerul tău nu e în ceva care te descoperi interesant, să fie atent. Aveți nevoie pentru a încerca să convingă sau împinge partenerul tău în a face ceva ce ei nu sunt confortabile cu. Interacționează în mod liber cu partenerul tau cu privire sexuale parteneriat, ipoteze, precum și dorințele vă va ajuta să stea amândoi respect reciproc limitele.

Asociat – 4 Trebuie să-Știu Foarte Prima Dată Sex Sfaturi pentru Femei. Vrei ca partenerul tău să vă rog, și vice-versa, dar nu poți face asta dacă nu înțelegem ce îi place. Având o partidă de sex în căsătorie indică să vă cunoașteți reciproc. Acest lucru se face prin încercare și eroare, împreună cu cu veridice interacțiune.

Nu-ți fie frică de a solicita ceea ce vrei în între foi. Ambele evenimente ar trebui să fie dispuși să deschidă ceea ce privește dorințele lor sexuale, cereri, și vise. Nu ar trebui să fie nici o hotărâre în această discuție. Nu doar face acest lucru duce la o mai placuta legate de sex, de parteneriat, de asemenea, construiește încredere în fond între tovarăși.

Un mare atribut al unui sexuală sănătoasă parteneriat este de a conecta, de asemenea, atunci când este incomod. Dacă ceva nu funcționează în pat, să informeze partenerul tau cu privire la aceasta. Fii blând, jucăuș, și ușor de a merge despre acest subiect. Nu doresc să fac ceva care cu siguranță va poticni sau ofensa partenerul tau.

Un tipic probleme în legături de durată vine din a nu-ți face timp pentru sex. Configurarea sex nu pare extrem de romantic, cu toate acestea, pentru cuplurile care sunt atât funcționarea full-time sau creșterea copiilor, este nevoie.

Nu vezi programarea sex medicale. Face plăcută! Produce o noapte dotat cu tentația de a atrage pe amândoi în pat. Puteți, de asemenea, să ia transformă pregătirea ce tip de senzual noapte, veți avea cu siguranță astfel încât ambii parteneri au un cuvânt de spus exact cât de tentația are loc. Atunci când este practicată în mod frecvent, sexul programat va fi cu siguranță ceva ce astept, nu pur și simplu ceva la grevă pe programul.

Cum să-ți menții viața sexuală sănătoasă în căsnicie

Cum să-ți menții viața sexuală sănătoasă în căsnicieSfaturi esențiale pentru a Îmbunătăți Afecțiune Fizică Într-o relație Maritală. Încercare de nouă puncta. Un semn de un sexuală sănătoasă parteneriat este că amândoi sunteți de gând să încerce noi puncte cu fiecare alte. Spre deosebire de a fi intimidat de ideea de a aduce ceva în dormitor, îi îmbrățișezi. Sugestii pentru noi puncte includ utilizarea de jucării, încearcă noi metode, comună erotica, atingând pe cont propriu în fața partenerul tău, necurat vorbi, sau de a avea ‘rautacios’ pachete livrate lunar.

Cupluri extinde mai aproape împreună atunci când vor încerca lucruri noi, atât în cât și în afară de viața lor sexuală. Încercarea de brand-noi puncte este fantastic pentru pe termen lung legate de sex parteneriate având în vedere că acesta cuprinde noi interese, sparge rutina de zi cu zi, precum și sida evita pat cameră plictiseala!

Un mijloc de mare pentru a avea o viață sănătoasă și echilibrată pe sexe legate de relație este de a face timp pentru dumneavoastră emoțional, cât și fizic, în timp ce dintre voi este plecat. Dacă tu sau partenerul tau capete din comunitate, au o strategie gata pentru intimitate. Face uz de clip video chat-ul, vorbesc murdar, precum și necurat texte. Acest aventuros obiceiurile face atât tovarăși, se pare ca acestea sunt în continuare o prioritate, de asemenea, atunci când acestea nu pot fi în aceeași cameră împreună.

Ai o viață sănătoasă și echilibrată pe sexe legate de parteneriat? Dezvăluind partenerul tău sens, schimbul de vise, și având un sex regulat legate de check-in va ajuta cu siguranță la fel de bine ca partenerul tau se conecteze la un grad mai adânc. Tu și partenerul tău poate avea o rutină plăcută legate de sex relație de a-ți menține liniile de comunicare deschise, incanta-ne visele, și, de asemenea, face mereu timp pentru un altul!