Descoperiți remediu all-Natural pentru durerea artrita

0
1651
Descoperiți remediu all-Natural pentru durerea artrita

Psoriazică inflamație în comun (PsA) este o psoriazică condiție legată de psoriazis. Unele persoane cu PsA, de asemenea, experiență de unghii psoriazică precum și modificări ale pielii. Psoriazică condiții de multe ori tinde să apară în cicluri, cu perioade de acutizare (atunci când semnele agrava) și perioade de remisiune (când acestea scad sau dispar pentru moment).

Clinică curentă alternative de tratament poate ajuta la reducerea dezvoltării PsA, pentru a preveni exploziile, și, de asemenea, la ameliorarea semnelor și simptomelor, dar toate-naturale și soluții alternative pot ajuta, de asemenea, un individ a diminua semnele lor. Unele metode au scopul de a elimina semne și simptome, în timp ce altele ajuta la reducerea amenințării de un episod acut. Este foarte important să păstrați în minte că nu fiecare dintre aceste căi de atac au dovezi care să le susțină.

Opțiuni naturale pentru tratarea artritei psoriazice

Opțiuni naturale pentru tratarea artritei psoriaziceCurcumina, existente în turmeric, poate fi un remediu natural pentru psoriazică inflamație în comun. Curcumina, care este un ingredient activ din turmeric, apare pentru a avea proprietati anti-inflamatorii clădiri. Studiile au arătat că curcumina poate fi capabil de simplitate PsA simptome prin schimbarea doar cum unele gene funcție. Persoanele fizice pot adăuga condiment la mâncare sau de a lua turmeric capsule.

Scriitori de o evaluare a lansat în 2018 a concluzionat că curcumina poate fi o perspectiva pentru tratarea PsA în mod natural. Descopera mai multe aici exact cum curcuma poate ajuta cu psoriazis. Curcuma este disponibil pentru cumpărare on-line în diferite tipuri. Capsaicina este substanța care face chili peppers cald!

Unele de cercetare recomandă loțiuni având capsaicina poate amorti disconfort receptori, aducând alinare să incomod articulațiilor. Un individ trebuie să aplice aceste lotiuni afectate articulații. Capsaicina loțiuni sunt disponibile pentru achiziție online și over-the-counter. A lua o baie confortabil cu săruri Epsom ar putea ajuta la reducerea dureri articulare precum și umflarea. Săruri Epsom au de magneziu, care este un mineral care imbunatateste os de wellness, precum și poate calma senzația de mâncărime a pielii.

Confortabil apă ajută, de asemenea, slăbiți articulatiilor si elimina disconfortul. Nivelul de temperatură ar trebui să fie în jurul valorii de 92– 100 ° F( 33– 37.8 ° C. Cu toate acestea, săruri Epsom poate stimula eliberarea de insulină și ar putea, prin urmare, nu este potrivit pentru persoanele cu diabet. Omega-3 acizi grași sunt prezenți în uleiul de pește. Studii de cercetare sugereaza ca au ușura umflarea dureroasă prin reducerea umflarea. Posibil surse constau în omega-3 suplimente, pește gras cum ar fi tonul, precum și diverse alte pește de apă rece.

Ghimbirul este o origine și un condiment care pare a avea un efect anti-inflamator clădiri. Fundatia Artrita recomanda ca ghimbirul ar putea ajuta persoanele cu artrita reumatoida, care este o suplimentare de tip inflamator din artrita. Antrenament poate stimula o persoană generale de sănătate și, de asemenea, stilul de viață. Acesta poate, de asemenea, reduce rigiditatea, intarirea muschilor, greutate întreținere, precum și reducerea pericolului de boli de inima!

Care sunt cauzele și tipurile de artrita?

Care sunt cauzele și tipurile de artritaExperții sugerează impact redus sarcini, cum ar fi de înot, yoga sau tai chi pentru persoanele cu PsA. Prezent standardele recomandăm fie să renunțe sau evitarea fumatului, deoarece acest lucru este un trigger pentru PsA și simptom rachete de semnalizare. Un medic va avea capacitatea de a recomanda un ideal programul de renuntare la fumat sau instrument.

Un masaj de specialitate cu înțelegere de PsA poate ajuta la ameliorarea dureri articulare precum și lansarea limitat masei musculare și a articulațiilor. Un masaj poate furniza semnificative remediu pentru artrita legate de disconfort. Un profesionist acupuncturist poate ace loc la diferite puncte de stres pentru a calma dureri persistente. Unele dovezi recomandă, dar nu verifică, că acest lucru poate ajuta afacere cu PsA!

Cu toate acestea, ea poate fi costisitoare, precum și se poate declanșa pielea semne la unele persoane cu psoriazis. Un terapeut poate folosi presiunea mai multor factori de organism pentru a reduce durerea, de a stimula organismul sistemul imunitar, și de a elibera tensiunea.

Tensiune metodele de reducere a. Stresul, precum oboseala poate însoți PsA, împreună cu declanșa un episod acut și agrava semnele si simptomele. Reducerea stresului și a anxietății-ar putea ajuta mai mică inflamație. O mulțime de oameni descoperă că este greu pentru a reduce anxietatea lor grade, în special atunci când se simt într-adevăr slab. Meditatie, yoga, precum și obținerea de odihnă adecvate în fiecare seară poate ajuta ocupe de anxietate și, de asemenea, de a promova relaxare!

Obține suficient de somn și odihnă, de asemenea, poate ajuta la eliminarea simptomelor. Somn poate ajuta să aibă grijă de inflamație, reduce anxietatea, și, de asemenea, îmbunătăți starea generală de sănătate și de sănătate. Național de Psoriazis Structura descrie că persoanele cu psoriazică condiții au tendința de a avea chiar mai multe probleme cu restul decât cei fără.

Artrita psoriazică implică inflamația, durerea și umflarea articulațiilor

Artrita psoriazică implică inflamația, durerea și umflarea articulațiilorUn motiv pentru aceasta este faptul că mâncărime precum și disconfort poate fi greu să dormi. Asigurați-vă că camera este întunecată, în care temperatura este confortabil. Lasă-telefon mobil precum și diverse alte dispozitive în afara zonei. Du-te la culcare și să se trezească în același timp de zi cu zi. Dacă aceste tehnici nu de ajutor, un medic poate fi în măsură să ofere un remediu suplimentar.

Balneo-terapie, inclusiv hidroterapie, cum ar fi de a lua o baie confortabil, pot slăbi îmbinările, ușura disconfort și, de asemenea, umflarea, de a promova petrecere a timpului liber, și reduce nivelul de anxietate. Mindfulness include cunoașterea corpului, exact cum se simte, precum și orice modificări care ar putea semnifica o apropie de semnalizare. Aceasta implică în plus recunoaște nici un fel de circumstanțe care ar putea declanșa tensiuni inutile. Reflecție poate ajuta ocupe de durere, precum și stresul și anxietatea!

Sfaturi pentru a calma simptomele pielii. Persoanele cu PsA ar putea avea pielea participarea împreună cu inflamație în comun. Iată câteva remedii care ar putea ajuta la calmarea pielii: Aplică oțet de cidru de mere pentru zonele afectate de piele ar putea ajuta o persoana cu psoriazis scalp. Cu toate acestea, persoanele fizice trebuie să nu folosiți oțet de mere, dacă zonele afectate sunt rupte sau sângerare.

Oțet de cidru de mere este oferit pentru a cumpara on-line. Scriitorii de un 2018 evaluare rețineți că aplicarea de lotiuni cu Oregon de struguri (Mahonia aquifolium) pe piele poate stimula pielea simptome. Ulei de arbore de ceai are proprietati anti-inflamatorii, și, de asemenea, poate ajuta ușura simptomele pielii. Înainte de aplicarea acesteia, o persoană ar trebui să facă un patch de examinare, ca s-ar putea agrava unele pielea oamenilor.

Ovăz și, de asemenea, săruri de la Marea Moartă. Masă de ovăz, ca o pasta sau într-o baie, poate ajuta la calmarea pielii inflamate. Un individ poate adăuga, de asemenea, săruri de la Marea Moartă la baia lor. Apa ar trebui să fie confortabil, nu fierbinte, deoarece acest lucru poate activa simptome. Acest calmant, pe baza de plante balsam pot oferi confort atunci când o persoană aplică patch-uri de piele inflamate. Afla mai multe aici despre cum aloe vera poate ajuta cu psoriasis!