Sfaturi sănătoase pentru o bună prevenire a hipertensiunii arteriale

0
1764
Sfaturi sănătoase pentru o bună prevenire a hipertensiunii arteriale

Nu mai puțin de 75 de milioane de Americani … asta e aproape o treime din populația adultă– se luptă cu hipertensiune arterială, CDC susține, care indică faptul că acestea sunt la un pericol sporit de infarct, accident vascular cerebral, precum și diverse alte schimbatoare de viata wellness repercusiuni în acest proces. Sărind peste sare și stoarcere în unele normale de exercitii pot ajuta la menținerea tensiunii arteriale la a ajunge periculos de grade, dar este nevoie de o mai agresive tehnica pentru a menține tensiunea arterială în controlul pe termen lung.

Ia în considerare o scădere a tensiunii arteriale dieta. În timp ce fraza asta poate evoca imagini de rasinoase albușuri de ou și moale bun de legat legume, obtinerea tensiunii arteriale într-un mod sănătos și echilibrat gama este mai mult decât doar greu de realizat … poate fi de-a dreptul un deliciu. Începe prin adăugarea Consumă Acest lucru, Nu asta! autorizat de verificare a tensiunii arteriale-reducerea alimente în rutina normală precum și a vizualiza numerele de înfricoșător să restante într-o clipă.

Adăugați aceste alimente la dieta dumneavoastră pentru a reduce tensiunea arterială

Adăugați aceste alimente la dieta dumneavoastră pentru a reduce tensiunea arterialăNu te priva de preferat dulce oferte cu, doar pentru că sunteți încercarea de a reduce tensiunea arterială ridicată. Fructele de mango sunt o fantastică sursă de fibre și beta-caroten, ambele din care au fost considerate eficace în scăderea tensiunii arteriale. De fapt, studiu publicat în Hipertensiune arterială Cercetare sugerează că inclusiv beta-caroten bogate alimente in dieta ta ar putea fi un mijloc eficient de a reduce tensiunii arteriale în cel mai scurt timp.

În timp ce alimentele grase ar putea părea ca ei nu au nici o zonă într-o hipertensiune arterială-combaterea plan de masă, pește gras cum ar fi somon sunt o importantă excepție de la această politică. Somonul este plin cu inima sanatoasa acizi grasi omega-3, care pot ajuta la reducerea inflamatiei, a redus amenințarea de boli cardiovasculare, precum și a obține tensiunii arteriale într-o varietate sanatoasa.

Studiu publicat în iunie 2012 versiunea de Jurnalul Britanic de Hrană a arătat că omega-3 suplimente redus tensiunea arterială mare printre pacienții în vârstă și cei cu hipertensiune arterială, ceea ce face acest delicioase, bogate în proteine de pește trebuie să mănânce pentru orice persoană a cărei tensiunii arteriale a strecurat într-o privire varietate.

Face unele ambalat ardei pentru cină în seara asta poate fi primul pas într-o călătorie spre o mult inima sanatoasa și, de asemenea, scăderea tensiunii arteriale. Ardeii sunt o sursa excelenta de vitamina C, cu mai mult de antioxidant puternic decât, de asemenea, fructe citrice, care a fost demonstrat pentru a spori inima caracteristică precum și scăderea tensiunii arteriale. Studiu publicat în American Journal of Clinical Hrană a constatat că de încărcare de până la vitamina C a redus tensiunea arterială cu 5 milimetri de mercur în clienți cu hipertensiune arterială, ceea ce face aceste versatile legume un înțelept plus față de orice tip de antena de strategie!

Slash-ți de hipertensiune arterială și, de asemenea, redus amenințare de boală cronică de luare de caise un discontinue în dieta dumneavoastră astăzi. Dacă arunci ceva pe o salata, consumul de caise uscate ca un tratament, sau adăugând ceva la smoothie-ul preferat, aceste bogat în vitamina C, beta-caroten-încărcat de fructe sunt truc mult mai sanatos hipertensiune arterială. De asemenea, mult mai bine este de 3,3 grame de fibre nutritive veți obține pe cana de caise– cercetare lansat în Arhivele de Medicină Internă a sugerat că o dieta bogata in fibre poate reduce dramatic tensiunii arteriale, de asemenea!

Prevenirea și controlul hipertensiunii arteriale pentru îmbunătățirea sănătății populației

Prevenirea și controlul hipertensiunii arteriale pentru îmbunătățirea sănătății populațieiNu te priva de desert chiar dacă aspiră pentru a obține tensiunea arterială sub control. Un pic de ciocolata neagra poate merge o metoda de lungă durată atunci când vine vorba de scăderea acestor numere, datorită flavonoid conținut web. Flavonoide, un tip de instalație pe bază de pigment, au fost conectate la reduceri ale tensiunii arteriale, multe mulțumiri pentru capacitatea lor de a spori funcția endotelială, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Manitoba.

Pur și simplu asigurați-vă că selectați real ciocolata neagra pentru cel mai mare avantaj; alimente bogate în zahăr, cum ar fi multe de lapte delicioase batoane de ciocolata, de fapt, au fost legate de o creștere a tensiunii arteriale de cercetatorii de la Noua Zeelandă Universitatea din Otago. A minimiza riscul de condiție persistentă chiar mai bine de a descoperi și, de asemenea, în scădere de 20 mai rău rutine Pentru sanatatea inimii, URGENT!

Un măr pe zi își menține medicale profesionale departe, special pentru cei de-a face cu hipertensiune arteriala. Împreună cu 4,5 grame de scădere a tensiunii arteriale fibre veți obține de fiecare măr, veți, de asemenea, bucurați-vă de o porție sănătoasă de quercetin, care a fost considerat un antihipertensiv eficace, potrivit rezultatelor unui studiu desfășurat la Colegiul Complutense din Madrid Colegiul de Medicina.

Iepurașul de alimente este tensiunea medicina în camuflaj. Morcovi pachet un un-doi grevă de beta-caroten și vitamina C, obtinerea tensiunii arteriale într-o varietate sanatoasa înainte de a știi asta. În timp ce ouăle au avut o carouri reputație în trecut, din cauza colesterolului lor de conținut web, cercetările actuale sugerează că aceste proteine sănătoase puteri poate ajuta de fapt, să stimuleze atât de colesterol și, de asemenea, tensiunea arterială în timp ce menține mulțumit. Potrivit Jurnalul American de hipertensiune arterială, un nivel ridicat de proteine dieta, ca unul abundente în ouă, poate contribui la reducerea tensiunii arteriale, în mod normal, în timp ce publicitatea de ardere a grasimilor, de asemenea!

Doar asigurați-vă că nu incomoda beneficii de sănătate de ou pe baza de masa de dimineață prin adăugarea incorectă a condimentelor; zahăr în ketchup, precum și de mare de sare de conținut web de cald sos ar putea reduce bogate în proteine fel de mâncare pentru scăderea tensiunii arteriale rezultate.

Consumul de alimente pentru a Reduce tensiunea arterială mare

Consumul de alimente pentru a Reduce tensiunea arterială mareÎndulci pe mese și, de asemenea, scăderea tensiunii arteriale într-o singură lovitură, făcând cireșe parte din planul de dieta de azi. Nu numai ca sunt cireșe încărcate cu fibre, quercetin și, de asemenea, vitamina C, un studiu de cercetare lansat în februarie 2015 versiunea Medical Hrană a legat resveratrolul conținut web la reduceri semnificative ale tensiunii arteriale sistolice tensiunii arteriale.

Începeți ziua cu un rând de felii de grapefruit roz, precum și a vedea numerele de tensiunea arterială foc într-un sănătos și echilibrat varietate de repede. Împreună cu a fi o sursă excepțională de scădere a tensiunii arteriale,-stimularea sistemului imunitar vitamina C, grapefruit roz este o mare sursa de licopen, care de mai multe studii au considerat eficient la diminuarea tensiunii arteriale. În fapt, un studiu finlandez publicat în Neurologie expune ca teme de cercetare cu cea mai mare concentra cu licopen în sânge redus amenințare de accident vascular cerebral de 55 la sută.

Amestecarea unor inul în dumneavoastră preferat smoothie sau fulgi de ovăz de dimineață poate fi primul pas spre reducerea tensiunii arteriale. Seminte de in este o sursă extraordinară de fibre, în plus față de omega-3 acizi grași, care pot reduce inflamația în tot corpul și, de asemenea, stimula starea de sănătate a inimii și circulația sângelui sistem. Studiu de cercetare efectuat la Isfahan Colegiul de Științe Medicale expune, de asemenea, ca persoanele care au inclus omega-3 în dieta lor, regimuri au avut considerabil mai mic tensiunii arteriale sistolice și diastolice decât placebo-luarea echivalente!

Imita Popeye precum spanacul de o parte de scăderea tensiunii arteriale regim. În afară de a fi un simplu veggie să se strecoare în fiecare lucru mic de smoothie amestecuri de sosuri, apelând chiar și cele mai mofturoase gusturi, spanacul este un triplu risc atunci când vine vorba să-ți tensiunea arterială, datorită sănătos și echilibrat aidings de fibre, beta-caroten și vitamina C.